Omul de afaceri Ioan Neculaie ramane dupa gratii

Omul de afaceri Ioan Neculaie ramane dupa gratii

0 381

Curtea de Apel Brasov i-a respins vineri cererea de a fi judecat sub control judiciar, mentinand decizia anterioara a Tribunalului Brasov din 18 februarie, prin care magistratii respingeau cererea avocatilor lui Neculaie de a-l judeca pe clientul lor in libertate

Curtea de Apel Brasov i-a respins vineri cererea de a fi judecat sub control judiciar, mentinand decizia anterioara a Tribunalului Brasov din 18 februarie, prin care magistratii respingeau cererea avocatilor lui Neculaie de a-l judeca pe clientul lor in libertate.
Neculaie a fost arestat preventiv pe 8 februarie in urma deciziei aceleiasi Curti de Apel. Miliardarul este judecat pentru evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata, delapidare cu consecinte deosebit de grave si spalare de bani.
Procurorii spun ca patronul FC Brasov recruta functionari publici si ii platea ca sa il invete cum sa insele statul.
Procurorii Parchetului de pa langa Tribunalului Brasov spun ca baza sportiva ICIM a fost supraevaluata, astfel incit dupa vanzarea acesteia catre FC Brasov, ambele facand parte din grupul condus de Neculaie, patronul FC Brasov urma sa solicite recuperarea unui TVA de 9 milioane de lei de la stat.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.