Omorat de concubina cu ciocanul

Omorat de concubina cu ciocanul

0 80
Razbunarea a venit ca o lovitura de ciocan pentru un brasovean din satul Oltet. Omul traia in concubinaj cu o femeie cu care avea 5 copii cu varste intre 6 luni si 14 ani. Satula de bataile primite din partea barbatului si profitand de faptul ca dormea, femeia l-a lovit cu un ciocan in cap. Lovitura i-a fost fatala victimei, in timp ce concubina risca pana la 25 de ani de inchisoare.
Satula de bataile pe care le incasau atat ea, cat si cei 5 copii minori, femeia de 32 de ani s-a decis sa isi omoare concubinul, cu un an mai tanar. Duminica dimineata, femeia a luat un ciocan si  l-a lovit in moalele capului pe barbatul care dormea, dupa care i-a povestit totul unei vecine. Aceasta a sunat la 112 iar politistii s-au deplasat imediat la fata locului, impreuna cu ambulanta. Victima a murit in drum spre spital.  Cei 5 copii au ramas acum fara tata, iar mama lor ar putea lipsi si ea ani buni de langa ei. „Pe fondul unor neintelegeri anterioare, femeia i-a aplicat concubinului care dormea, mai multe lovituri in zona capului, cu un ciocan. Victima a decedat in timp ce era transportata la spital, iar suspecta a fost retinuta de noi imediat dupa comiterea faptei pentru savarsirea infractiunii de omor si va fi prezentata instantei, cu propunere de arestare preventiva” a declarat comisarul sef Liviu Naghi, purtator de cuvant IPJ Brasov.
Acum, femeia risca pana la 25 de ani de inchisoare pentru omor calificat, iar minorii au fost preluati de catre autoritati.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.