Braşovul va găzdui în acest weekend, în premieră, Final Four-ul Cupei României la baschet feminin.
Sâmbătă, în jocul de deschidere, ACS Sepsi Sfantu Gheorghe se va bate cu Universitatea Alba Iulia, iar în al doilea joc, Olimpia CSU Braşov va întîlni pe Phoenix Galaţi. Fetele antrenate de Dan Calancea sun foarte optimiste înainte de startul turneului şi se gândesc chiar la cucerirea trofeului.

Gabriela Irimia, căpitan Olimpia CSU Braşov :
,,
Important este să trecem de primul joc, cel cu Galaţiul şi să rămânem concentrate până la final, să luăm trofeul! Publicul sunt convinsă că ne va ajuta foarte mult. Suporterii vor fi cel de-al şaselea jucător din teren şi ne vor da energie! Suntem montate pe victorie! Am ajuns până aici şi ne dorim foarte mult să câştigăm. Dacă vom trece de Galaţi, nu avem preferinţe la echipa pe care o vom întâlni în finală. Noi vom juca atât cât vom putea de bine!

Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Braşov :Dan Calancea
,,Braşovul este cel mai frumos oraş din România, sperăm să avem şi sâmbătă dar şi duminică şi cea mai frumoasă galerie din România. Sunt convins că iubitorii de sport din Braşov vor fi alături de noi, este extraordinar de important că putem beneficia de avantajul terenului propriu! Ca să jucăm finala trebuie să trecem de Galaţi. Ne aşteaptă un joc extraordinar de dificil, dar sunt convins că suntem capabili să-l câştigăm. În opinia mea favorită certă este formaţia din Alba Iulia, care pe lângă jucătoarele de la Arad, au mai transferat un conducător de joc fabulos, cu prezenţe în Euroligă.“

Dragoş Crăciun, preşedinte comisia sport Consiliul Judeţean:
,,
Acest turneu a fost posibil să fie găzduit de Braşov, în principal datorită celor de la CSU Braşov. Atât noi cât şi CSU Braşov vom face tot ce este posbil ca acest eveniment să fie organizat la standarde înalte, iar lumea să plece mulţumită de la eveniment! Dacă vom reuşi o performanţă foarte bună, tot Braşovul, nu numai sportul, va avea de câştigat. Turneul va fi televizat, vor fi mulţi spectatori din ţară. Numai cei de la Sfântu Gheorghe au solicitat 600 de bilete! Vreau să mulţumesc celor din mass-media braşoveană, pentru sprijinul acordat, în promovarea acestui eveniment!
În prima zi, un bilet pentru cele două partide va costa 10 lei, acesta fiind preţul şi pentru finala care va avea loc duminică. La All Star Game, luni 08.02.2016, intrarea va fi liberă.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.