Misiune grea pentru baschetbalistele de la Olimpia CSU Braşov, în etapa cu numarul 10 a Ligii Naţionale. Fetele antrenate de Dan Calancea vor juca astăzi,de la ora 18.00, la Arad, contra Universitatăţii Goldiş ICIM. Pe val în ultimele jocuri, ,,olimpicele” sunt hotărâte să facă încă un meci mare. Prezente la conferinţa de presă premergătoare jocului, Ana Ferariu şi căpitanul echipei, Gabi Irimia, (jucatoare convocate la lotul national), au vorbit cu incredere despre partida contra Aradului.

Ana Ferariu, Olimpia CSU Braşov: ,,Va fi un meci foarte greu, dar  eu cred că putem obţine victoria pe terenul Aradului. Ar fi o victorie care ar însemna foarte mult pentru noi.

Gabi Irimia, Olimpia CSU Braşov: ,,Mergem la Arad sa câştigăm! Ca să realizăm acest lucru, va trebui să dăm tot ce avem mai bun pe teren!”

,,Principalul” Olimpiei, Dan Calancea, admite că Aradul este favorită, dar spune că Olimpia va încerca să repete evoluţiile bune şi foarte bune, din ultimele jocuri.

Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Braşov:

,,Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă în compania unei echipe care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Sper să facem un meci foarte, foarte bun şi să câştigăm. Favorite sunt aradencele, din mai multe puncte de vedere, dar asta nu înseamnă că nu putem să ne impunem la Arad. Indiferent de rezultatul de mâine şi de cel din ultima partidă a turului, de la Tâgovişte, vom termina prima parte a sezonului cel puţin pe locul 4, iar pentru acest lucru fetele merită din plin să fie felicitate!”

După etapa de mâine, campionatul intern va fi interrupt, pentru a da posibilitatea primei reprezentative să pregătesacă primele partide din campania de calificare EuroBaschet Women 2017. Braşovencele Ana Ferariu şi Gabi Irimia, vor face joncţiunea cu lotul, după jocul de la Arad”.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.