Astăzi, la sediul Federației Române de Baschet, a avut loc tragerea la sorți pentru turul II al Cupei României la baschet feminin. Sorții au decis ca Olimpia CSU Brașov să susțină o dubla manșă în compania celor de la Universitatea Goldis ICIM Arad.

Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Brașov: Ne așteaptă o dublă manșă în care echipa din Arad este favorită. Săptămâna trecută, în jocul de campionat, am jucat de la egal la egal, chiar pe terenul lor, în multe momente din meci. Din păcate, absența pivotului Dara Kovacevic, a cântărit mult. Sper ca Dara să se refacă rapid și să ne ajute în această dublă manșă. Chiar dacă Aradul pornește ca favorită, asta nu înseamnă că este și echipa calificată mai departe.Ne vom lupta pentru șansa noastră, iar Aradul trebuie să știe că va trebui să se întrebuințeze serios ca să obțină calificarea. Faptul că vom disputa partida retur la Brașov, consider eu că este un avantaj pentru noi!”

Partida tur se va disputa în data de 02.12.2015, iar returul, o săptămână mai târziu. Programul complet al jocurilor din turul II al Cupei României la baschet feminin, este următorul:

Universitatea Goldiș ICIM Arad-Olimpia CSU Brașov

CS Municipal Târgoviște- ACS Sepsi Sfântu Gheorghe

CSBT Alexandria- CS Phoenix Galați

CS Universitatea Cluj- CSU Alba Iulia

 Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.