Olimpia CSU Braşov va juca pentru locurile 5-8 ale campionatului

Olimpia CSU Braşov va juca pentru locurile 5-8 ale campionatului

0 589
Echipa de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov a pierdut și jocul al doilea al primei faze a play-off-ului Ligii Naționale și a ratat astfel calificarea în semifinalele competiției.
Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus duminică la Brașov cu scorul de 92-61 (24-18, 26-18, 22-8, 20-17) și a predat o nouă lecție de baschet. Trupa din vecinătatea Brașovului a demonstrat încă odată că este una dintre cele mai valoroase echipe din campionatul intern și s-a impus fără probleme în disputa cu „olimpicele”.
Pentru trupa condusă de Dan Calancea au punctat Britney Jones 29 de puncte, Gabi Irimia 9, Sonia Ursu 7, Carla Bartee 5, Natașa Bucevac și Zorica Mitov câte 4 puncte fiecare și Ana Ferariu 3 puncte. De partea cealaltă Stefanie Murphy, MVP-ul campionatului românesc, a înscris 22 de puncte. În urma acestui rezultat, brașovencelor vor juca în grupa valorică 5-8.
„Cu siguranță echipa mai valoroasă s-a calificat în semifinale. Echipa din Sfântu Gheorghe nu a pierdut decât două jocuri în acest sezon în care a câșitgat Cupa României și din punctul meu de vedere este principala favorită la cucerirea titlului național.
Eu mă așteptam să evoluăm mult mai bine în aceste două jocuri. Aveam alte așteptări, după returul forate bun pe cae l-am făcut, dar formația din Sfântu Gheorghe a fost o nucă prea tare pentru noi. Din păcate au fost jucătoare care nu au făcut față presiunii. Le-am spus că noi trebuie să jucăm fără presiune și să ne bucurăm de baschet.
Dacă la unele pot înțelege emoțiile, la altele, care sunt jucătoare cu experiență nu pot să înțeleg acest blocaj. Vom juca acum în grupa valorică 5-8 și să sperăm că vom face o figură frumoasă acolo”, a spus tehnicianul brașovencelor Dan Calancea.
 
Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.