Într-o partidă, ce a contat pentru etapa a 4-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, Olimpia CSU Braşov a dispus astăzi pe teren propriu, de CSBT Alexandria, cu 66-46 (19-6,11-13,15-16, 21-11). Chiar dacă oaspetele au terminat în avantaj în sfertul 2 şi în sfertul 3, partida a fost la discreţia jucătoarelor Braşovului, care au forţat doar cât a fost necesar, pentru a obţine un succes important.

Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Braşov:

,,După cum arată şi scorul, este o victorie fără niciun fel de dubiu. Din punctul meu de vedere, după ce am condus cu 19-2, echipa s-a relaxat nepermis. Cel mai important este că am bifat încă o victorie, dar mai avem foarte mult de lucru. Pentru a stabili nişte relaţii între jucătoarele nou venite la echipă, este nevoie de timp. Sper ca de la meci la meci, echipa să arate din ce în ce mai bine!”

Pentru Olimpia CSU Braşov, şi-au trecut numele pe lista marcatoarelor: Pesovic -16 puncte, Irimia-13, Bartee-11, Kovacevic-8, Mitic-6, Sharpe-4, Haas-4, Ana Ferariu-2, Ardelean -2. De la oaspete, s-au remarcat Brown-15 puncte şi Voicu-14. Deoarece jocul cu echipa din Satu Mare a fost amânat pentru luna noiembrie, sâmbăta viitoare, Olimpia CSU Braşov va evolua tot pe teren propriu, în compania celor de la Universitatea Alba Iulia.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.