Olimpia CSU Brasov s-a reunit si a inceput antrenamentele

Olimpia CSU Brasov s-a reunit si a inceput antrenamentele

0 73
Cu doar trei saptamani inaintea startului sezonului in Divizia A de baschet feminin, gruparea Olimpia CSU Brasov s-a reunit in formula completa si a inceput antrenamentele sub comanda tehnicianului Dan Calancea.
Antrenorul brasovencelor este de parere ca noua editie de campionat va fi una mai puternica dar si mai disputata decat precedanta editie. Dan Calancea a tinut sa aduca in discutie si problema financiara cu care se confrunta echipa sa si a anuntat ca oricine doreste sa ajute clubul o poate face. Cu toate acestea tehnicianul brasovencelor isi doreste o clasare in primele opt echipe din tara.
"Va fi o editie de campionat mai puternica, mai disputata decat precedenta. Sunt multe echipe care au bugete impresionante si prezinta loturi valoroase. In premiera pentru Romania, avem o echipa care participa in cea mai puternica intrecere europeana, Euroliga, gruparea din Targoviste fiind si principala favorita la titlu in Divizia A. Apoi, formatiile din Arad, Satu Mare si Alba Iulia cred ca se vor lupta pentru celelalte pozitii ale podiumului. Va fi o lupta apriga si in ceea ce priveste accederea in play-off. Noi avem o echipa tanara, cu jucatoare capabile de performanta si sunt convins ca putem avea rezultate incurajatoare. Obiectivul este accederea intre cele mai bune opt formatii din tara si am incredere ca vom reusi. Este o problema de omogenitate, abia ne-am reunit si timpul pana la debutul campionatului este foarte scurt. Trebuie sa lucram intens la stabilirea relatiilor de joc si la omogenizarea lotului”, a declarat antrenorul Dan Calancea.
Presedintele CSU Brasov, Gabi Calancea, a punctat pe această tema: „Ne doream sa crestem o echipa de baschet feminin, care in viitor sa ajunga in Divizia A. A venit aceasta oferta de la Olimpia si am raspuns pozitiv propunerii de colaborare. Cred ca putem face performanta impreuna. La CSU, nu am renuntat nici la formatia de baieti, care in maximum doi ani va avea obiectiv promovarea in primul esalon”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.