Aşa cum era de aşteptat, Olimpia CSU Braşov s-a calificat la pas în Final Four-ul Cupei României la baschet feminin. După ce au cedat în tur la o diferenţă de 17 puncte, fetele antrenate de Dan Calancea au câştigat astăzi la Braşov, cu un scor categoric :109-47 (32-11, 39-13, 24-11,14-12). Partida a fost una fără istoric, calificarea fiind logică, în condiţiile în care formaţia din vestul ţării foloseşte junioare şi nu mai contează în campionat!

Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Braşov:

,,O calificare în Final Four logică, fără emoţii. Păcat că Aradul a ajuns în aceasta situaţie, cu siguranţă altfel stăteau lucrurile dacă nu existau problemele financiare.”

În jocul de astăzi,pentru trupa de sub Tâmpa şi-au trecut numele pe lista marcatoarelor: Logan -21, M.Ferariu-17, Haas-16, Pesovic-11, A.Ferariu-11, Sharpe-9, Bartee-6, Mitic-6, Chis-5, Ardelean-5, Chirilă-2.

Ana Ferariu şi Brittany Logan au reuşit fără prea mari eforturi să realizeze double-double. Noua jucătoare a Braşovului, Logan, a transmis un mesaj scurt dar precis.

Brittany Logan, Olimpia CSU Braşov:

,,Am venit la Braşov să câştig totul: Cupa şi campionatul!

Final Four-ul Cupei României se va disputa la Braşov, la sfârşitul săptămânii viitoare şi va angrena echipele Olimpia CSU Braşov,Sepsi Sf. Gheorghe, CSU Alba Iulia şi Phoenix Galaţi. De asemenea, luni, 1 februarie, de la ora 19,00, în sala sporturilor din Braşov se va disputa şi All Star Game-ul baschetului feminin românesc!

Duminică 31.01.2016, “olimpicele“ vor susţine ultimul joc din sezonul regulat, pe teren propriu, contra celor de la CS Municipal Târgovişte.

Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Braşov:

,,Mult mai important decât rezultatul jocului de duminică, este să reuşim să o integrăm cât mai rapid pe Brittany! Noi avem deja obiectivele realizate, de acum ce vom reuşi in plus va fi ca un bonus pentru această echipă. Jucăm Final Four-ul Cupei României în faţa propriilor suporteri, avem şanse bune să accede şi în primele patru echipe, putem spera la medalie şi în campionat, vom vedea ce va fi!

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.