Universitatea Goldiş ICIM Arad şi Olimpia CSU Braşov se vor întâlni în această seară, în manşa tur a sferturilor de finală ale Cupei României la baschet feminin. Antrenorul principal al formaţiei de sub Tâmpa, Dan Calancea, nu poate beneficia la acest joc de aportul junioarelor, ocupate în această perioadă cu testele şcolare.

Din acest punct de vedere, cea mai importantă absenţă este cea a Anei Ferariu, care de curând a debutat în tricoul primei reprezentative a României.

Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Braşov:

,,Sorţii nu ne-au fost deloc favorabili la tragerea la sorţi.Este o dublă manşă, în care formaţia din Arad porneşte ca favorită. Chiar dacă ne va lipsi Ana Ferariu, sperăm să dăm o replica bună Aradului. Din punctul meu de vedere, calificarea nu se va decide în acest joc, ci în partida retur, de la Braşov!”

Partida de la Arad va începe la ora 18.30. Reamintim că în ultima etapă a turului sezonului regulat al Ligii Naţionale de baschet feminin, echipa braşoveană a câştigat la Târgovişte, pe terenul multiplei campioane naţionale

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.