Olimpia CSU Brasov invinge in fata propriilor suporteri

Olimpia CSU Brasov invinge in fata propriilor suporteri

0 151

Olimpia CSU Brasov formatie pregatita de tehnicianul Dan Calancea, a castigat mai clar decat o arata scorul, 74-69 (20-16, 15-22, 14-18, 25-13), partida jucata pe teren propriu in sala Forex, in compania formatiei Teleorman Alexandria. Meciul a contat pentru etapa a III-a, a Ligii Nationale de baschet feminin.

La meci au asistat aproximativ 250 de spectatori, care si-au sustinut favoritele pe tot parcursul meciului. A fost un joc foarte bun, cu ritm intens, in care echipa brasoveana a demonstrat ca isi doreste mai mult ceea ce a si reusit, castigand pe merit aceasta partida.  Fetele au luptat la sacrificiu, mai ales în “sfertul” al patrulea, pe care l-au gestionat impecabil, lucru care le-a condus spre un succes, mai puÅ£in scontat: 74-69 (20-16, 15-22, 14-18, 25-13).

Echipa de baza, aliniată de antrenorul Dan Calancea a fost urmatoarea: Cursaru, Mingo, Usurelu, Thornton, Stjepanovic (au mai intrat: Grama, Necula si Badi). Marcatoarele echipei brasovene: Thornton 24 puncte, Cursaru 19, Mingo 15, Stjepanovic 13, Necula 3.

Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Brasov a afirmat imediat dupa meci urmatoarele:: “A fost un joc foarte bun, poate neasteptat de bun pentru perioada in care ne aflam. Sa nu uitam ca ne pregatim de putin timp in aceasta formula, sunt multe jucatoare noi in echipa. Tin sa remarc felul in care fetele au luptat, s-au daruit si au trecut peste momentele dificile din timpul jocului. Favorita certa era Alexandria, dar ne-am dorit foarte mult sa infirmam calculele si am reusit. Este o editie de campionat mult mai valoroasa decat precedenta si speram sa-i facem fata cu brio in continuare.”

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.