Olimpia CSU Brasov invinge in deplasare si spera la o calificare in...

Olimpia CSU Brasov invinge in deplasare si spera la o calificare in play-off

0 87
Echipa de baschet feminin Olimpia CSU Brasov, pregatita de tehnicianul Dan Calancea, a reusit o victorie importanta in deplasare contra formatiei SCM Craiova, pe care a invins-o fara nici un fel de probleme cu scorul final 55-70 (pe reprize: 20-17, 13-15, 13-14, 9-24).
Astfel in urma acestei victorii brasovencele pastreaza reale sanse in continuare pentru o calificare in play-off-ul competitiei.
Cea mai buna jucatoare de la Olimpia CSU Brasov a fost Gabi Cursaru, care a reusit sa marcheze nici mai mult nici mai putin decat 26 de puncte, urmata de Brandie Hoskins, cu 20 de puncte. Tehnicianul brasovenilor a fost foarte multumit de prestatia jucatoarelor, afirmand ca fetele au fost exceptionale pe intreaga perioada a partidei.
"Meciul a fost foarte echilibrat iar diferenta a fost facuta de noi in ultima repriza. Fetele au fost exceptionale ! Daca pierdeam nu mai aveam nicio sansa sa jucam in play-off! Am castigat si am scos din cursa formatia din Craiova. Avem sansele noastre in continuare! “ a declarat principalul Olimpiei, Dan Calancea.
Dacă pierdeau acesata partida, olimpicile nu mai aveau nici cea mai mica sansa pentru calificare.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.