Olaroiu inca trei ani antrenor la Steaua Bucuresti

Olaroiu inca trei ani antrenor la Steaua Bucuresti

0 189

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, si-a exprimat deplina sustinere fata de tehnicianul Cosmin Olaroiu, declarand ca se bucura ca a reusit sa-l convinga pe antrenor sa continue in Ghencea.
„V-am spus de atatea ori, acum sa ramana clar: am aici un contract de munca. Eu, patronul Stelei, il semnez in alb, este un contract pe trei ani, cu clauze de nereziliere si ca nu-si poate da demisia. Il semnez si i-l ofer lui Oli, sa-l semneze. Celelalte clauze le va pune el, ce vrea el. E clar sper cine este si cine va fi antrenorul Stelei, pentru cel putin trei ani de acum inainte. Venim dupa o calificare in semifinalele Cupei UEFA, dupa o calificare in Liga Campionilor, iar acum Steaua e la trei puncte de Rapid si la opt de CFR. Luati in calcul accidentarile, echipa care venea putin obosita dupa meciurile din cupele europene, pe Corpodean, pe Nagy, pe acel asistent, baiatul lui Costica de Suceava, care ne-a anulat doua goluri, luati in calcul cele trei puncte pe care le-am fi castigat la Vaslui daca acel nenorocit de arbitru de rezerva, ca nici nu-i stiu numele, jigodia aia, care a vazut el ca a lovit Thereau. La felul in care n-a mers nici echipa bine, suntem in grafic. Pentru ce sa uitam acele momente placute petrecute impreuna?” a spus Becali.

La randul sau Cosmin Olaroiua a afirmat urmatoarele: „Am vrut sa-mi dau demisia, dar nu vreau sa las Steaua la greu. Am discutat cu Gigi, cu Meme, cu jucatorii, sunt momente grele dar Steaua este o familie si asa va ramane. Eu am vrut sa-mi asum responsabilitatea, am fost foarte suparat si am incercat sa iau totul asupra mea si sa eliberez echipa de aceasta presiune. Am decis sa raman la Steaua si cu cat vad mai multa inversunare si minciuna in ceea ce scrieti, cu atat sunt mai puternic”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.