Olandezii ar putea deschide sere la Brasov

Olandezii ar putea deschide sere la Brasov

0 460
Primarul Brasovului a discutat cu ambasadorul Olandei oportunitati de atragere a firmelor nederlandeze catre judetul nostru. Una din ele ar fi chiar infiintarea de sere pentru flori si legume, mai ales ca Brasovul era cindva recunoscut pentru serele de la Codlea si Sinpetru, ajunse astazi niste ruine.
Excelenta Sa Matthijs Van Bonzel, Ambasadorul Olandei in Romania a vizitat mai intii firmele olandeze care se afla la Brasov, inainte de intilnirea cu primarul George Scripcaru.
Excelenta Sa Matthijs Van Bonzel a explicat presei ca primarul George Scripcaru i-a prezentat care sunt posibilitatile logistice si capabilitatile orasului, iar olandezii ar putea veni cu companii interesate in aceste oportunitati.
De curind, parlamentul olandez s-a exprimat impotriva primirii Romaniei in Spatiul Schengen. Excelenta Sa Matthijs Van Bonzel l-a asigurat insa pe primarul George Scripcaru de increderea sa ca tara noastra va rezolva in scurt timp problemele pe care i le reproseaza Olanda, justitia si coruptia, pentru a fi o candidata onorabila la accederea in Schengen.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.