Oktoberfest 2009 la Brasov in …septembrie!

Oktoberfest 2009 la Brasov in …septembrie!

0 174

Vechiul si traditionalul festival al berii care se desfasura in trecut la Brasov la inceputul fiecarei toamne are acum un nume internationalizat: Oktoberfest. Aceasta este denumirea unui eveniment similar care are o istorie solia in Germania.
In perioada 18-20 septembrie 2009 va avea loc prima editie Oktoberfest in Brasov, la baza sportiva Olimpia si Bastionul Tesatorilor.
Printre formatiile invitate sa intretina atmosfera se numara: Holograf, Directia 5, dar si o trupa venita direct din Germania si Wirbeleind.
In tot acest timp, participantii vor savura bere si degusta specialitati culinare.
Organizatorul evenimentului Clubul Economic German
Deutscher Wirtschaftsklub Kronstadt
Cea mai renumita sarbatoare a berii din lume, ce se desfasoara in mod traditional in orasul german München, va capata anul acesta, asadar, un fratior mai mic, micul Oktoberfest, la poalele Tampei, in Brasov.
Bere romaneasca si germana la halba, mancaruri traditionale, carnaciori autohtoni sau renumitii türingeri la gratar vor sta la dispozitie.
Evenimentul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, atat localnicilor, cat si turistilor, si are ca scop cresterea atractivitatii turistice a municipiului Brasov in special si a Transilvaniei in general.
„Micul Oktoberfest”,cum l-au botezat organizatorii, isi propune sa devina un punct de reper in domeniu, fiind construit in jurul multiculturalitatii regiunii, prin imbinarea traditiilor romanesti si nemtesti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.