OJPC Brasov vegheaza la bunastarea turistilor

OJPC Brasov vegheaza la bunastarea turistilor

0 116

Dupa cum se stie, orasul nostru este cel mai cautat refugiu pentru perioada sarbatorilor de iarna. Majoritatea turistilor din tara aleg ca destinatie de petrecere a Craciunului si a Anului Nou, Poiana Brasov, Predealul sau Branul, atrasi fiind de zapada, aerul tare al muntilor si de posibilitatea practicarii sporturilor de iarna.


??????????? Guvernul a hotarat sa ia masuri drastice in acest an, in vederea protejarii drepturilor zecilor de consumatori care ne vor vizita in aceasta perioada.


??????????? In acest scop au hotarat sa trimita “commando-ul” de iarna format din inspectori detasati din inteaga tara. Se pare ca desfasurarea de forte este una pe masura, din moment ce acestia si-au inceput deja activitatea acum doua zile si o vor incheia in 10 ianuarie.


??????????? Iulian Mara, directorul OJPC Brasov, a declarat?: „Comandamentul are trei centre de comanda: la Bran, Poiana Brasov si Predeal, dar vor fi acoperite si zona Fagaras si zona Brasov. Pana in 20 decembrie in toate aceste zone activitatea va fi foarte intensa, iar in perioada 20 decembrie – 10 ianuarie aceasta va fi ceva mai relaxata. Ne intereseaza ca inaintea sarbatorilor de iarna toti operatorii economici sa respecte legislatia si sa asigure conditii optime pentru turistii care vor alege sa-si petreaca vacanta de iarna la munte“.


??????????? OJPC a pus la dispozitie mai multe linii telefonice unde se vor putea face reclamatiile?: 0268/413.951, 0268/418.389 sau la TELCONS 0800.080.999.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.