OJPC Brasov ne atentioneaza cu privire la facturi

OJPC Brasov ne atentioneaza cu privire la facturi

0 189

Conducerea Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Brasov ne sfatuieste sa fim foarte atenti la facturile pe care le primim pentru a nu ne trezi ca avem de plata o anumita suma de bani asupra careia nu ne-am dat voluntar acordul.


In ultimul timp, mai multi clienti ai unei firme de telefonie au primit o instiintare de plata care copia fidel facturile emise de respectiva firma de telefonie. In schimbul achitarii sumei de 321 de lei, societatea respectiva se obliga sa publice numele si numarul persoanei intr-o carte de telefoane. Este vorba de firma „Editura Cartea Romaneasca de Telefoane” SRL, a carei factura avea pe verso un contract in care se specifica faptul ca plata era voluntara.


Directorul executiv al OJPC Brasov, Iulian Mara, ii sfatuieste pe brasoveni sa nu dea curs unei astfel de practici, precizand ca Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului si compania de telefonie prejudiciata vor lua masurile necesare.


Societatea emitenta a facturilor poate fi amendata contraventional cu o suma cuprinsa intre 1.000 si 30.000 lei, in functie de incadrarea juridica la care se ajunge.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.