Oficializarea Aliantei social-liberala!

Oficializarea Aliantei social-liberala!

0 176

Presedintele fondator al Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, considera ca prioritatea opozitiei este realizarea unei aliante politice oficiale, care sa fie inregistrata la tribunal pana la 31 ianuarie 2011. „Opozitia trebuie sa devina o alternativa serioasa si responsabila la actuala Putere. Eu m-am saturat de motiuni de cenzura in care nu mai crede nimeni. M-am saturat, in egala masura, de proteste simbolice, de vehementa la televizor si capete plecate in Parlament. M-am saturat de rivalitatile din interiorul Opozitiei. Daca nu vrea sa se compromita definitiv, Opozitia trebuie sa se uneasca, trebuie sa propuna un proiect politic coerent si credibil. (…) Este esential ca, pana la 31 ianuarie 2011, sa se realizeze o Alianta Social Liberala, inregistrata la tribunal. Ideal ar fi ca aceasta Alianta sa fie compusa din PSD, PNL si PC, insa, daca PSD nu se decide in acest sens, cred si in solutia PNL-PC”, a spus Voiculescu, potrivit unui comunicat de presa transmis AGERPRES.
Liderul fondator al PC a reamintit ca el a propus in mod public, inca din ianuarie acest an, realizarea unitatii opozitiei in cadrul unei Aliante Social Liberale.
„Un an intreg ne-am jucat de-a coalizarea Opozitiei. Ne-am intalnit pentru a ne tatona, pentru a da semnale, pe care, in definitiv, nimeni nu le mai ia in seama. Este un joc sinucigas din care eu nu mai pot face parte”, a mai spus Dan Voiculescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.