Oficialii de la FC Braşov încearcă să destindă atmosfera, înaintea unui meci...

Oficialii de la FC Braşov încearcă să destindă atmosfera, înaintea unui meci capital; banii ajung doar pentru organizarea partidelor

0 391

FC Braşov parcurge o perioadă extrem de agitată, dar jucătorii au marele merit că au rămas pe poziţii competiţionale…Asta, în ciuda faptului că FC Braşov are banii asiguraţi doar pentru organizarea partidelor, nicidecum pentru salarii. Pentru a mai destinde atmosfera,  preşedintele CA de la FC Braşov, medicul George Popa i-a scos astăzi la masă pe jucători. Conducerea face orice pentru a-i ţine aproape pe jucători, înaintea unui meci capital, pentru viitorul echipei, cel de sâmbătă, cu Şoimii Pâncota. În cazul unei victorii, FC Braşov se califică în play-off, iar de aici încolo, lucuruile se mai pot mişca. Aceasta, deoarece ,,stegarii” vor aborda play-off-ul cu o zestre de puncte mai mare decât restul echipelor, ţinând cont că se vor scădea punctele câştigate cu ultimele două echipe.  Preşedintele CA de la FC Braşov, medicul George Popa a anunţat că interesul investitorilor italieni faţă de echipă rămâne intact : ,,Este foarte important să câştigăm meciul cu Pâncota, să intrăm în play-off. Săptămâna viitoare vor veni reprezentanţii italienilor, la discuţii şi o să fie altceva dacă vom avea calificarea asigurată, vom putea lupta, de ce nu, pentru promovare”.

În altă ordine de idei, fanii braşoveni s-au mobilizat pe reţelele de socializare unde şi-au manifestat intenţia ca la meciul cu Şoimii Pîncota să strîngă bani pentru fotbalişti! „Fiecare suporter care doreşte poate dona o sumă de bani pentru echipa noastră de suflet. Jucătorii şi-au făcut datoria în aceste condiţii grele, este timpul să-i ajutăm şi noi. Haideţi la meciul cu Şoimii Pîncota, băieţii au nevoie de noi“, este mesajul fanilor.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.