Oferte promotionale pentru clientii low-cost

Oferte promotionale pentru clientii low-cost

0 158

In perioada ianuarie-decembrie 2008, compania aeriana Tarom a transportat peste 1,77 milioane de pasageri, cu 5% mai mult comparativ cu 2007, ocupand locul 9 intre companiile de profil din Europa la rata de crestere. Gradul mediu de ocupare a fost de 61,8%, in scadere cu 5,4% fata de 2007.
Potrivit Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA), in luna decembrie 2008, Tarom a inregistrat o scadere de 14,5% a numarului de pasageri transportati.

Programe ambitioase pentru 2009
In acest an, Tarom intentioneaza sa isi schimbe imaginea si estimeaza o crestere cu 8% a numarului de pasageri, a declarat directorul general interimar Ruxandra Brutaru.
Brutaru a precizat ca, pentru a-si recastiga cota de piata, compania va lansa produse care se adreseaza unui public divers, prin tarife de 50 EUR plus taxe pentru toate destinatiile.
Prin punerea in vanzare a 20% din capacitatea totala la tarife concurentiale, Tarom isi propune sa castige si din segmentul pasagerilor low-cost estimand o crestere a gradului de ocupare cu aproximativ 6% fata de 2008.
Totodata, Tarom va introduce, din lunile mai – iunie, noi curse externe, din Bucuresti catre Lyon si Amsterdam si din Cluj catre Paris, a declarat Ruxandra Brutaru.

Aeroportul International Sibiu
Aeroportul International Sibiu a inregistrat o crestere a numarului de pasageri de peste 47%, fata de anul 2007, pana la 165.057 de pasageri, au declarat reprezentantii aeroportului.
Anul acesta, politica de dezvoltare al traficului aeroportuar prevede si atragerea de noi operatori aerieni, cum ar fi Ryanair, Wizz Air sau Malev.
Pentru acest an, reprezentantii aeroportului estimeaza o crestere a traficului cu minim 50%, fata de 2008

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.