Oferte noi de abonamente la CFR Calatori

Oferte noi de abonamente la CFR Calatori

0 122

CFR Calatori anunta ca, incepand cu data de 10 martie 2008, isi reinnoieste oferta de abonamente, venind in intampinarea publicului calator, cu doua noi tipuri de legitimatii de calatorie. Este vorba despre un abonament cu numar nelimitat de calatorii, valabil la tren Inter City, clasa a 2-a, prin care se ofera o reducere de 50% din valoarea unei calatorii obisnuite si din valoarea suplimentului de tren. Acest abonament poate fi utilizat si la trenurile de orice rang care circula pe ruta solicitata (rapid, accelerat, personal), fara a permite restituiri de tarife. Cu acest abonament se va putea calatori numai la clasa II-a si nu se va permite rezervarea de locuri, iar pentru calatoria la clasa 1-a se vor achita integral diferentele tarifare.


O alta oferta a CFR este abonamentul cu numar nelimitat de calatorii, valabil la tren Accelerat, clasa a II-a, prin care se ofera o reducere de 50% din valoarea unei calatorii obisnuite. Pentru calatoria cu tren de rang superior (rapid, intercity) sau la clasa 1 se vor achita integral diferentele tarifare.


De asemenea, CFR Calatori anunta ca ramane in vigoare si „Abonamentul cu numar nelimitat de calatorii, valabil la tren Rapid”, cu o reducere 50% din valoarea unei calatorii cu acest rang de tren. Toate tipurile de abonamente CFR Calatori se elibereaza pentru o distanta de pana la 300 km.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.