Oferte irezistibile la Targul Imobiliar de la Business Center

Oferte irezistibile la Targul Imobiliar de la Business Center

0 624
Piata imobiliara brasoveana nu doar s-a dezghetat, dar este in plina dezvoltare. O confirma cea de-a opta editie a Targului Imobiliar, unde dezvoltatorii locali, agentiile imobiliare, bancile care finanţeaza proiecte imobiliare si firmele producatoare de mobila expun cele mai avantajoase oferte de pe piata.
25 de dezvoltatori imobiliari, dar si banci sau firme producatoare de mobila pun la dispoziţia clientilor, vreme de 4 zile, cele mai bune oferte de pe piaţa, spune organizatorul  Sorin Dencescu.
Preţurile apartamentelor noi sunt foarte avantajoase, in comparatie cu cele practicate pe vremea boom-ului imobiliar din urma cu cativa ani. Spre exemple, un apartament cu doua camere, cu toate finisajele, situat intr-un complex imobiliar, nu costa mai mult de 40.000 de euro.
Suntem foarte departe de criza imobiliara care a blocat piaţa romaneasca vreme de ani buni, spun specialistii.
La targ puteţi afla si ultimele trenduri in materie de amenajari interioare, materiale inovatoare sau chiar culori. De asemenea, conform tradiţiei ultimelor ediţii, Ordinul arhitecţilor si Depoul de Arta Urbana sunt prezente cu o serie de expozitii.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.