Oferte de sezon ale hotelului “Alpin”

Oferte de sezon ale hotelului “Alpin”

0 72

Chiar daca au trecut sarbatorile, hotelierii socotesc lunile ianuarie si februarie drept varf de sezon, avand in vedere si zapada abundenta cazuta in munti, sin u doresc inca sa faca reduceri de preturi pentru ca afluenta de vizitatori este mare, atat in Predeal, cat si in Poiana Brasov.


Unul dintre cele mai moderne hoteluri din Poiana Brasov este hotelul Alpin. Acesta a prezentat doua oferte, una pentru ianuarie – 13-19 si 28-31 – si cealalta pentru 3-8 februarie, oferta ce poarta titlul “Vacant ape partie, copii si parinti”.


Oferta din ianuarie este urmatoarea: 73 euro/zi/camera dubla si 68 euro/zi/camera single. Sunt incluse accesul la piscine, fitness si sauna si micul dejun. Turistul mai poate avea parte, contra cost, de servicii de intretinere si relaxare, dejun si cina a la carte, drumetii si schi, saniute si ATV-uri. In incinta hotelului beneficiaza de muzica si dans.


Oferta din februarie propune camere duble la 73 euro/zi, cu beneficierea mucului dejun si accesului la piscine, sauna si fitness.


Instructor de schi si echipament pentru copii costa 13 euro/zi.


Servicii ca inchirieri schiuri, saniute, ATV-uri, drumetii, masa, muzica si dans se platesc la prêt normal.


Daca stai sa aduni ispitele ce te pandesc in Poiana, suma ce se aduna totalizand consumul diferitelor “fleacuri” nu este de neglijat.


Norocul brasovenilor este ca, in general, sunt dotati cu echipamentul necesar practicarii sporturilor de iarna, iar masa o pot servi din rucsacul adus de acasa, asa ca nu-I costa decat, cel mult, transportul la dus. La coborare pot veni pe “lemne” sau pe saniute.


?


Dan Bota ?????


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.