Oferte de munca in strainatate

Oferte de munca in strainatate

0 160

Slovenia cauta sudori si instalatori


Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) preselecteaza, in luna mai 2007, persoane care doresc sa lucreze in Slovenia, pentru meseria de sudor TIG si instalator tevi. Preselectarea persoanelor se face prin actiunea de inscriere in baza de date a OMFM, persoanele interesate fiind asteptate la sediul Oficiului, in zilele lucratoare din luna mai, intre orele 9.00-16.00.


Contractele de munca sunt pentru o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire, iar salariul va fi de 3,5 euro net/ora, la care se adauga un spor de 30 la suta pentru orele lucrate suplimentar si 4,5 euro/zi pentru mancare. Costul cazarii este suportat de catre angajator. La inscriere pot participa barbati, cu varsta cuprinsa intre 20 si 45 ani, cu cunostinte de limba engleza sau slovena si cu experienta de minim doi ani in instalarea cazanelor si conductelor, repararea si sudarea cazanelor.


Documentele necesare la inscrierea in baza de date a Oficiului sunt urmatoarele: copie BI sau CI cu valabilitate de minim sase luni, copie pasaport cu valabilitate de minim sase luni, fisa personala (tipizat OMFM), CV in limba romana ( tipizat OMFM, copie legalizata a certificatului de absolvire, copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise), certificat de sanatate (conform HGR nr. 850/2002), cazierul judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate sase luni), declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia, autentificata la notariat, dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Speciala/primar, din care sa rezulte ca solicitantul de locuri de munca in strainatate a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate, si doua fotografii tip pasaport.


?


Locuri in agricultura pentru femei


Tot in luna mai, OMFM continua actiunea de inscriere in banca de date pentru persoanele de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 18-45 ani care doresc sa lucreze in strainatate, in domeniul agricol. Persoanele interesate se pot inscrie in banca de date a OMFM, la sediul din str.Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1- Bucuresti, in intervalul orar 09.00-16.00. Documentele necesare la inscrierea in banca de date sunt copia BI sau CI cu valabilitate de minim sase luni, copie pasaport cu valabilitate de minim sase luni, fisa personala (tipizat OMFM), CV in limba romana ( tipizat OMFM), copie legalizata a certificatului de absolvire, calificare sau dovada din care sa rezulte experienta in domeniul agricol, copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise), certificat de sanatate (conform HGR nr. 850/2002), cazierul judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate sase luni), declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia, autentificata la notariat, dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Speciala/primar, din care sa rezulte ca solicitantul de locuri de munca in strainatate a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate si doua fotografii tip pasaport


?


Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.