Oferte de locuri de munca in Romania

Oferte de locuri de munca in Romania

0 79

Cele mai multe anunturi si promo-uri legate de oferte de locuri de munca se refereau la cele din strainatate. Diferite tari din Uniunea Europeana cautau forta de munca in Romania, fie ca era vorba de intelectuali pentru culesul capsunilor, fie ca era vorba de constructori sau de personal hotelier. Iata ca a venit momentul ca Agentia Nationala pentru ocuparea Fortei de Munca sa faca niste oferte, mai mult sau mai putin tentante, pentru diferite locuri de munca in Romania.


Este vorba despre 20 600 de job-uri dintre care 1200, la nivel national, sunt pentru persoanele cu studii superioare, iar aproximativ 19 500 de locuri de munca pentru cei cu studii medii si profesionale.


In Romania se cauta, mai ales, ingineri cu diferite specializari, dar si asistenti medicali generalisti, contabili, consilieri juridici, programatori, directori economici, medici generalisti si manageri financiari.


Cele mai cautate meserii sunt cele de operatori confectioneri, dulgheri, fierari-betonisti, lacatusi-mecanici, zidari/ rosari/tencuitori, sudori, tamplari universali, electricieni, bucatari, ospatari, faiantari si soferi de autobuze.


Cele mai multe oferte de munca vin din partea judetelor : Bucuresti, Hunedoara, Timis, Caras-Severin, Constanta, Buzau si Brasov, dupa cum relateaza Newsin.


Cei interesati se pot adresa agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca pe pagina de internet a institutiei.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.