Oferte de job-uri pentru studentii de la Universitatea Transilvania

Oferte de job-uri pentru studentii de la Universitatea Transilvania

0 98

Studentii de la „Universitatea Transilvania” au sansa sa intre in contact direct cu reprezentantii a sapte companii de renume in cadrul unui eveniment organizat de AIESEC Brasov.
Business Academy se va desfasura saptamana viitoare, iar inscrierile pentru a lua parte la workshop-uri se fac pe site-ul aiesecbv.ro. Studentii vor putea discuta direct cu reprezentanti unor companii precum Kronospan, Total Lubricants, BRD – Groupe Societe Generale, Generali, Adecco, Brastar si Avon.
In plus, tinerii vor avea oportunitatea de a obtine un stagiu de practica sau de a ocupa un post disponibil in cadrul companiilor, anunta brasovultau.ro.
AIESEC este cea mai mare retea de studenti din lume, cu peste 53 000 de membri din110 tari. Datorita specificului ei de organizatie nonpolitica, independenta si nu-pentru-profit, AIESEC este interesata in problemele globale, activitati de leadership si management.
AIESEC ofera tinerilor oportunitatea de a-si descoperi si dezvolta potentialul de lider, pentru ca acestia sa aiba mai tarziu un impact pozitiv in societate. Organizatia cuprinde programe de leadership si Exchange prin care tinerii pot participa la activitati ce le permit sa se dezvolte ca viitori lideri, sa aiba parte de stagii de practica internationala si acces la un mediu de invatare constructiv si relevant pentru ei.
AIESEC este prezenta in Brasov din anul 1993, astfel, timp de 17 ani urmarim prin activitatile pe care le desfasuram sa dezvoltam tineri ce vor avea ulterior un impact pozitiv in societate.
Alaturi de pozitiile de leadership, organizatia ofera tinerilor brasoveni sansa de a merge intr-un stagiu de practica international, prin intermediul programului Exchange.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.