Oferta bogata la Universitatea „Transilvania”

Oferta bogata la Universitatea „Transilvania”

0 57

Inscrierile la Universitatea „Transilvania” vor incepe anul acesta pe 14 iulie. Oferta universitatii brasovene este bogata si atractiva si anul acesta: mai bine de 7.000 de locuri disponibile si, la fel ca si in anii precedenti, conducerea Universitatii a introdus si specializari noi. Din cele 16 facultati care functioneaza in cadrul Universitatii Transilvania, doar la patru se va organiza examen, la restul admiterea facandu-se pe baza de dosar. Mai exact, Facultatea de Stiinte Economice si cea de Medicina mai organizeaza examenul scris de admitere, in timp ce Facultatile de Educatie Fizica si Sport si cea de Muzica organizeaza probe practice.
Perioada de inscriere la sesiunea de admitere din aceasta vara, va incepe din data de 14 iulie, iar rezultatele finale vor fi afisate abia pe 1 septembrie.
De asemenea, un lucru important de mentionat este faptul ca reprezentantii Universitatii „Transilvania” au anuntat ca vor mai organiza o sesiune de inscriere, daca vor mai ramane locuri neocupate, imediat dupa afisarea rezultatelor finale ale acestei sesiuni.
Tot in aceasta perioada se pot inscrie si cei care doresc sa urmeze un masterat sau un doctorat, la dispozitia acestora fiind puse 3.000 de locuri. De asemenea, nici cetatenii romi si cei din Republica Moldova nu au fost uitati, pentru acestia fiind puse la dispozitie inca 40 de locuri.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.