Octogenara lovita pe trecere de pietoni la Brasov

Octogenara lovita pe trecere de pietoni la Brasov

0 450

De aceasta data, o camera de supraveghere a surprins momentul in care femeia de 79 de ani a fost accidentata pe trecerea din dreptul Teatrului Sica Alexandrescu. In mod inexplicabil, soferul care circula cu viteza mica, nu a dat prioritate, desi femeia era la jumatatea trecerii, pe care erau angajati in traversarea strazii si alti pietoni

De aceasta data, o camera de supraveghere a surprins momentul in care femeia de 80 de ani a fost accidentata pe trecerea din dreptul Teatrului Sica Alexandrescu.
In mod inexplicabil, soferul care circula cu viteza mica, nu a dat prioritate, desi femeia era la jumatatea trecerii, pe care erau angajati in traversarea strazii si alti pietoni
Un echipaj SMURD a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical; femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral, unul toracic si traumatism la membrele inferioare si era constienta in momentul in care a fost transportata la spital de catre echipajul SMURD.
Politia Rutiera face cercetari pentru stabilirea vinovatiei in producerea incidentului, care pare sa se datoreze, la prima vedere, neatentiei soferului care a ignorat pietonii care traversau in acel moment.
Revenim cu atentionarea legata de trecerile de pietoni – politia monitorizeaza, inclusiv cu mai multe camere de luat vederi, zeci de intersectii si treceri pentru pietoni. Nu e de joaca s-au dat amenzi si s-au ridicat multe carnete.

Vifor Rotar & Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.