Octogenar decedat in locuinta sa din Piata Sfatului

Octogenar decedat in locuinta sa din Piata Sfatului

0 361

Interventie dificila a pompierilor brasoveni pentru a scoate o persoana decedata din casa! O femeie a anuntat la numarul unic de urgenta 112 ca fratele ei este blocat intr-o locuinta din Piata Sfatului si ca nu ii raspunde

Interventie dificila a pompierilor brasoveni pentru a scoate o persoana decedata din casa! O femeie a anuntat la numarul unic de urgenta 112 ca fratele ei este blocat intr-o locuinta din Piata Sfatului si ca nu ii raspunde. Ajutati de jandarmi, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au spart usa apartamentului, care degaja un miros patrunzator, semn ca barbatul era decedat de ceva vreme.
Omul, in varsta de 83 de ani, nu avea prea multi prieteni care sa il viziteze si nu mai fusese vazut inca din luna decembrie a anului trecut.
La interventia din Piata Sfatului au fost trimise la fata locului un echipaj de descarcerare, o ambulanta SMURD si un echipaj de jandarmi. Politia a preluat cazul si face cercetari pentru a stabili imprejurarile care au dus la moartea barbatului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.