Ocolitoarea mica in lucru

Ocolitoarea mica in lucru

0 60

A inceput din nou lucrul la ocolitoarea mica, aceea care va prelua complet traficul greu care inca mai tranziteaza Brasovul.
Se cunoaste faptul ca primul tronson, cel care porneste de la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti, pe langa Sacele, si iese, pe moment, in str.Harmanului, pe langa complexul Duplex II, a preluat acest trafic greu, degajand Calea Bucuresti de la Darste si pana la intersectia cu Poienelor – Saturn, precum si bulevardul Saturn.
Al doilea tronson al acestei ocolitoare va avea iesire in cartierul Stupini, pe langa piata Engros, in soseaua ce duce spre nordul tarii, spre Sighisoara si Targul Mures.
Dupa darea in folosinta si a acestui tronson, traficul greu nu va mai “bubui” pe str. Harmanului pana in bulevardul Garii, continuand sa zgaltaie casele de pe str. Aurel Vlaicu si sa aglomereze circulatia pe bulevardul Grivitei, partea dinspre iesirea din oras.
Al treilea tronson va putea lega, in continuarea celorlalte doua, Stupinii spre Ghimbav-Codlea, atingand si zona viitorului aeroport, lucru de o importanta deosebita pentru legaturile cu acesta.
Sa speram ca lucrarile,ale caror costuri se vor ridica la circa 17 milioane euro, se vor desfasura normal, fara betele politice in roate, acuma, in acest an electoral, spre folosul atat al brasovenilor, cat si a celor ce tranziteaza zona cu masini grele.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.