Ocolitoarea Mare nu este un proiect de lasat la o parte

Ocolitoarea Mare nu este un proiect de lasat la o parte

0 70


In conferinta de presa de joi, Consilierul Judetean Independent Iancu Vespasian Augustin, a anuntat ca daca Ministerul Transportuirlor nu-i va raspunde la scrisoarea privind modificarea traseului ocolitorii, va sesiza Parchetul in legatura cu acest subiect. „Daca nu voi primi un raspuns nici pana saptamana viitoare, eu solicitand initial pana la data de 15 februarie, voi sesiza Parchetul.”


Dupa cum se cunoaste, acum aproximativ o luna, consilierul a trimis o adresa ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, prin care solicita cateva explicatii cu privire la modificarea proiectului de ocolitoare a municipiului Brasov. Aparitia unui nou proiect, ce a facut din ocolitoare o bucata de drum contorsionata in jurul unor interese neelucidate, l-a determinat pe Iancu Vespasian sa faca demersuri pentru clarificarea situatiei.


In afara de Ministerul Transporturilor, consilierul independent se va adresa Partidelor politice pentru sustinerea proiectului initial, aprobat de toate forurile competente si acceptat la finantare in Boardul Bancii Mondiale. “Ocolitoarea mare a Brasovului nu este un proiect de lasat la o parte. Eu, ca ales judetean independent, voi invita toate partidele politice sa se implice serios pentru realizarea acestuia. Vom vedea atunci cine doreste sa se implice in realizarea acestei ocolitori”, a mai spus Iancu Vespasian.


Potrivit consilierului, modificarile la proiect sunt neavenite, varianta de ocolire a orasului Brasov disparand si ramanand de ea “semiinelara industriala a orasului, al carei traseu a fost si el modificat foarte mult”.


In aceste conditii, Iancu Vespasian Augustin considera oportun orice demers care ar conduce la revenirea la proiectul initial.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.