Ocolitoare blocate la Bucuresti

Ocolitoare blocate la Bucuresti

0 237

Aceasta este afirmatia europarlamentarului Titus Corlateanu, cand declara: „Reprezentantii BIRD (Baqnca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare)au cerut explicatii conducerii Ministerului Transporturilor cu privire la motivele intarzierii, avand in vedere ca de peste trei ani ne tot aflam in faza de proiect si au aratat ca in acest interval investitia si-a dublat valoarea, desi la ultima varianta a documentatiei tehnice traseul a fost scurtat.”
Asta despre ocolitoarea mare a Brasovului, caci cea mica nu prea poate fi numita asa pentru ca trece printre case si societati comerciale.
Despre ocolitoarea Orsului Sacele, Corlateanu spune:
„Am facut verificari la forurile centrale si cele europene si nu exista nici o suma de bani aprobata pentru acest proiect si nici nu este inclus in vreun program finantat prin fonduri structurale.”
Despre necesitatea unei ocolitoare a orasului Sacele numai un tampit nu ar putea fi convins, avand in vedere traficul greu spre si dinspre sud si care se doreste sa fie scos de pe vechile si ingustele strazi ale „Celor Sapte Sate”. ai ales daca ne gandim la restrictiile de pe DN1.
Cat despre ocolitoarea altor importante localitati din judetul Brasov, si aici numesc Brasovul si Fagarasul, nimeni nu pare preocupat de asa ceva, cu toate ca s-a licitat pentru firma constructoare. In acest sens Titus Corlateanu explica:
„S-a organizat licitatia, nu a iesit ce firma trebuia si acum procedurile au fost reluate.”
Titus Corlateanu este hotarat sa porneasca o campanie de strangere de semnaturi in favoarea proiectelor si pentru a dovedi cati brasoveni, saceleni si fagaraseni sustin proiectele si sunt convinsi de necesitatea acestor ocolitoare.
Toate bune si frumoase si sanatoase, dar in mintea mea personala se naste intrebarea: daca PSD iese din alegeri invingator, nu va fi oare uitata aceasta declaratie, iar hartiile cu semnaturi nu vor ajunge oare la closet?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.