Obstructionarea anchetei Udrea

Obstructionarea anchetei Udrea

0 185

Nu am fost de fata, insa am impresia ca membrii comisiei in cazul Udrea au pasit cu stangul in sala in care se tin lucrarile acestei comisii, si aceasta pentru ca, iata, din start au aparut piedici.La inceperea lucrarilor s-a constatat ca nu s-a primit nici macar 1% din documentatia solicitata Ministerului Turismului.
„Doamna Elena Udrea ne-a transmis, prin intermediul presei, ca va participa la audieri daca avem nelamuriri dupa ce urmarim site-ul Ministerului. Este evident ca pe site exista o singura documentatie completa, referitoare la evenimentul de la Mamaia. In rest, sunt povesti,” a declarat presedintele Comisiei, liberalul Ludovic Orban.
El a precizat ca Ministerul Turismului nu a transmis Comisiei „nici 1% din documentatia solicitata”, printre actele care lipsesc numarandu-se planul de achizitii, fisele de post ale angajatilor implicati in contractele vizate de ancheta, statul de functii si alte contracte incheiate de aceasta institutie.
La randul sau, deputatul PSD, Robert Negoita, a apreciat ca „nu exista buna-credinta la minister, ci existã un comportament de arici”, sustinand ca, in loc sa faca lumina, aceasta atitudine „incearca sa o stinga si sa traga si draperia”.
Se pare ca tupeul madamei Udrea este nelimitat, ea fiind maestra in intrigi si stiindu-se si cu spatele acoperit isi permite sa sfideze legile, scrise sau ale bunului-simt. Macar pentru asta si tot ar trebui biciuita, la stalpul infamiei, in piata publica. Gesturile si facaturile ei sfidatoare nu sunt numai impardonabile, ci ating insusi structura statului de drept, ceea ce nu poate fi admis.
Probabil insa ca aceasta comisie o va scoate pana la urma din circuitul politic si pe aceasta nimfa a lui Traian Basescu, caci si in cazul Ridzi lucrarile s-au urnit mai greu, prinzand insa mai apoi o viteza care a debarcat-o pe fosta ministresa spre DNA si alte Parchete.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.