Obraznicul pedelist Boureanu

Obraznicul pedelist Boureanu

0 151

Acest tanar pedelist fara bun simt sau respect cand este vorba de confruntari politice, dar cu mult tupeu – probabil numele i-a fost predestinat – a provocat, ca si in cazul altor aparitii, mai ales din cele televizate, o cearta in Parlament, in timpul audierilor din cadrul Comisiei de ancheta in cazul Ridzi.
Acestui tanar care se vrea cu viitor, din pacate in cadrul unei formatiuni politice pline de derbedei, nu ii contest nicicum capacitatea intelectuala, peste cea a multor colegi, si de partid, dar si de „secta” politica, si, pentru inteligenta si aspectul sau l-as fi dorit luptand pentru o cauza mai dreapta decat cea basesciana.
Astfel, el a provocat un schimb de replici, in care atitudinea sa a fost cea a unei satrarite la usa cortului, cand s-a sculat cu fundul in sus, in replica la atentionarile presedintelui comisiei, Alina Gorghiu, de a pastra decenta.
Astfel, au existat interventii pe procedura ale democrat-liberalilor din Comisie.
„Noi, astazi, functionam impotriva Regulamentului care are valoare de Lege. Cand exista o informatie publica cum ca este o procedura juridica in vigoare, ar trebui sa constatati incetarea activitatii Comisiei”, a afirmat, peste cuvant, deputatul Cristian Boureanu, bagandu-se peste vorba presedintelui Comisiei de ancheta, Alina Gorghiu, cu obraznicie inistenta si fara sa vrea sa inteleaga ca inca este vorba de proceduri premergatoare
In replica si dupa altercatii josnic provocate de , ii pot spune, numitul Boureanu, liberalul Bogdan Olteanu a apreciat ca democrat-liberalii incearca sa tergiverseze lucrarile cu interventii pe procedur, fara substanta.
Un alt reprezentat al PD-L, Gelu Visan, i-a reprosat Alinei Gorghiu ca a refuzat sa trimita o adresa Procurorului General prin care sa ceara precizari legate de eventuala declansare a procedurilor prealabile urmaririi penale impotriva ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, refuz pe care Visan l-a considerat abuz in functie.
Uite obstructia! Cu sau fara adresa si raspuns, este vorba de declansarea procedurii prealabile, ceea ce nu impiedica actiunile comisiei. Gelu Visan este atat de cazut in moalele capului incat mai pune problema, cu libera constiinta?
„Hotararile Comisiei se iau colectiv, nu individual. In urma votului din 24 iunie, s-a decis ca nu suntem competenti sa trimitem o adresa Parchetului General”, a raspuns Alina Gorghiu.
Sever Voinescu a argumentat ca nu orice decizie luatã prin votul majoritatii este si legala, afirmatie sustinuta si de obraznicul Cristian Boureanu.
Aceeasi comisie a audiat-o ieri si pe Monica Iacob Ridzi. Ministrul a fost chemat in fata comisiei pentru a da explicatii in ceea ce priveste modul in care a dispus cheltuirea fondurilor pentru organizarea Zilei Tineretului. La finalul audierilor, ministrul Ridzi a anuntat ca va demisiona din Guvern daca se va incepe urmarirea penala in cazul acesteia.
Am ami scris: cine-i va plange de mila?
Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, a declarat, alaltaieri, la inceperea audierilor Comisiei de ancheta a deputatilor, ca se considera nevinovata – hai sexe! – si ca motivul pentru care participa la sedinta Comisiei este acela de a clarifica „toate aspectele legate de activitatile din 2 Mai”.
Daca as fi marlan, as baga-o pe aceasta madam Ridzi in cocina! La fel as face cu toata turma de pedelisti. Vedeti cumva alte merite?
Potrivit Alinei Gorghiu, activitatea Comisiei se va incheia la sfarsitul lunii august. Tot atunci este asteptat sa apara si un raport intocmit pe baza anchetei desfasurate.
Vreau sa ma intreb: la ce tergiversarea? Chiar trebuie acoperit un smen clar? Este clar ca banalul cap al madaqmei Ridzi este sortit caderii. In conditii normale.
Dar ce mai este normal in tara asta, fara o interventie hotarata a celor frustrati de ultimele bunuri, dreptul la viata, frustrare produsa de nemernicia sleahtei pedeliste?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.