OARE EXTRATERESTRII STIAU CA…

OARE EXTRATERESTRII STIAU CA…

0 468

Un studiu realizat de Universitatea din Zurich a demonstrat că în Egiptul Antic faraonii mențineau relații sexuale cu membri ai familiei lor, PENTRU A NU SE AMESTECA CU OAMENII DE RAND…

S-a ajuns la această concluzie după ce au fost studiate 200 de mumii, se arată într-un articol publicat online de ziarul ABC. Plebea insa, oamenii de rand, poporul – cum ar veni, mult mai probabil ca respingea incestul, bazandu-se pe experienta ancestrala a existentei umane, dar si a animalelor domesticite in perioada existentei comune.

Cu mult înainte ca Howard Carter să descopere mormântul lui Tutankamón în 1922, mulți experți vorbeau deja despre relațiile sexuale pe care faraonii le întrețineau cu membri ai familiei lor. S-ar putea spune că nu este o temă nouă, însă un studiu realizat de Universitatea din Zurich a coroborat această ipoteză în mod științific, demonstrând că înălțimea unor mumii regale conservate până în prezent a fost influențată de practicarea incestului.MUMII

Este ceea ce a afirmat profesorul Frank Rühli (unul din conducătorii studiului) postului Discovery News în prezentarea acestui studiu publicat de revista de specialitate American Journal of Physical Anthropology. Potrivit lui, aceste relații incestuoase se produceau deoarece faraonii se credeau trimiși ai zeilor, astfel încât nu doreau să se împerecheze cu muritorii de rând, văzând în incest un mod de a menține sângele și moștenirea lor pură.

Rühli și echipa sa de la Institutul de Medicină Evolutivă de la Universitatea din Zurich au analizat 259 de mumii aparținând unor membri regali ai epocii. El a propus să fie comparată înălțimea mumiilor regale cu cele ale plebeilor de atunci.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.