Oare cine s-o fi crezand Traian Basescu?

Oare cine s-o fi crezand Traian Basescu?

0 56

Se pare ca dragul de el, presedintele cu moaca de sobolan si character asemenea, Traian Basescu, a inceput sa-si dea arama pe fata, adica nesimtirea, crezandu-se tot mai mult buricul pamantului. Pentru asta nu exista decat doua variante: ori nu-si mai poate stapani nesimtirea de atata umflat in pene, ori, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, le-a gulgutit puternic, sarind calul si luandu-l gura pe dinainte. Sau, de ce nu, ambele variante la un loc.
Am scris cele de mai sus pentru ca nici nu a inceput bine anul 2010 si Basescu a si dat dovada de toparlanie, afirmand la adresa TVR: “Puteti schimba directorul ca sa va iubesc”.
Aceasta a fost urarea lui Traian Basescu de Anul Nou catre Televiziunea Nationala la numai cateva secunde dupa ce intreaga tara a trecut in 2010.

Bun, Basescu se da ca este presedinte. Si ce mare rahat a facut prin asta, ca sa cada in fund un post national de televiziune pe care il accepta milioane de romani? Chiar daca este lipsit de iubirea acestui presedinte de tara, ajuns in mod dubios in functie, si asta pentru ca sobolanul nu sufera pisica din fruntea TVR, care nu ii linge talpile.Oare Basescu indrazneste sa aiba pretentia sa fie iubit de toti romanii, doar asa, pentru ca exista?
Caci iata, imediat dupa mesajul transmis catre toti romanii, Traian Basescu a fost intrebat daca mai poate iubi Televiziunea Nationala. Presedintele a replicat ca este nevoie de schimbarea directorului pentru a mai putea avea astfel de sentimente pentru canalul public de televiziune.
Presedintele declarase deja pe 30 decembrie, la OTV, ca nu va rosti mesajul de Anul Nou la televiziunea publica din cauza ca nu se va duce in aceasta insitutie atata timp cat Alexandru Sassu este director.
Poate gresesc, dar stiu ca peste tot in lume presedintele (sau conducatorul sub orice alta forma) isi rosteste cuvantarea la schimbarea anilor la postul de televiziune national al respectivului stat.
Nu cumva Traian Basescu a inceput sa sara cam tare calul si ar trebui pus la punct, ar trebui adus cu picioarele pe pamant, si asta chiar de pe acuma, altfel ne ia naiba cinci ani cu impostorul, semanand tot mai mult cu un dictator.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.