Oare ce se ascunde în spatele unei demisii? Primarul municipiului Codlea și-a...

Oare ce se ascunde în spatele unei demisii? Primarul municipiului Codlea și-a depus demisia!!

0 187

O veste post lectorală retine atenția în zona politică, primarul oarșului Codlei, Cătălin Muntean (PNL), și-a înaintat demisia.
Motivele de retragere de la conducerea municipiului, au fost ascunse prin cele de ordin personal.

„Astăzi am luat decizia de a renunța la funcția de primar al Municipiului Codlea. Consider că a venit timpul să las loc noii generații, iar acest lucru se întâmplă cu Mihai Cîmpeanu, care a preluat atribuțiunile de primar și Erwin Albu, consilier local cu atribuțiuni de viceprimar începând de astăzi. Sunt doi oameni tineri, dinamici, în care am încredere. Sunteți pe mâini bune. Dacă vă întrebați de ce acum, vă pot asigura că nu există un motiv ascuns, așa cum s-a vehiculat, ci pur și simplu așa am simțit că este corect față de concetățenii mei dragi, cărora le mulțumesc pentru încrederea acordată în ambele mandate“, a spus Cătălin Muntean.

Asa cum a declarat fostul primar atribuțiile sale vor fi preluate de viceprimarul PSD Mihai Câmpeanu, iar consilierul local Erwin Albu, din partea Uniunii pentru Codlea și a FDGR, cunoscut activist civic în ultimii ani, va prelua atribuțiile de viceprimar.

Sunt voci care spun că demisia lui Cătălin Munteanu se datorează criticilor ce i-au fost aduse acestuai pentru rezultatele slabe de la europarlamentare.
Nemulțumirile unor liberali par a fi întemeiate. PNL, cu primar și opt consilier, a obținut cu doar 177 de voturi mai mult decât USR, un partid nou la Codlea, fără consilieri.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.