Oare cât mai este până când se va alege praful de această...

Oare cât mai este până când se va alege praful de această țara asta?

0 74

”Vâlcov e pus sub control judiciar pentru că a publicat un protocol secret care nu ar fi trebuit să fie secret –  între timp, Președintele Senatului ține în plen un nou discurs legendar împotriva abuzurilor”
 ”Faptul că Vâlcov e pus sub control judiciar, în vreme ce semnatarii protocoalelor sunt bine-mersi, arată EȘECUL lamentabil al așa-zisei lupte împotriva abuzurilor!”, consideră deputatul Liviu Pleșoianu.

Din această cauză, pe activul deputat și luptător contra sistemului nu l-au impresionat unele discursuri, extrem de aplaudate: ”M-am săturat de discursuri care NU prind niciodată viață în corpul legii!”

Liviu Pleșoianu

Un român „e pus sub control judiciar pentru că a publicat un protocol secret care nu numai că nu ar fi trebuit să fie secret, dar mai ales… nu ar fi trebuit din start să existe”!

Pleșoiani este cât se poate de clar – ”ABUZURI, dacă ar fi existat determinare parlamentară și guvernamentală, nu ar mai fi trebuit să existe în acest moment! Punct”.

”Dacă după 15 ani de falsă luptă împotriva corupției urmează 15 ani de falsă luptă împotriva abuzurilor, atunci chiar se va alege praful de țara asta!”, atrage atenția deputatul.

Pleșoianu atrage atenția premierului asupra unei necesare ordonanțe de urgență „pentru desecretizarea Hotărârii CSAT nr. 17/2005 (cea care a stat la baza protocoalelor)”, dar punctează, ironic, și întârzierea propunerii sale legislative la Senat – care ar face curățenie în zona Justiției.
”Proiectul meu de lege privind excluderea din magistratură a celor care au lucrat în baza protocoalelor secrete e la Senat… acolo de unde vin discursurile legendare împotriva abuzurilor…”, scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Dragoș Dumitriu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.