Oamenii legii caută de duminică un fugar de la un filtru de...

Oamenii legii caută de duminică un fugar de la un filtru de poliţie

0 127

Polițiștii l-au urmărit un sfert de oră pe mai multe străzi din Tractoru dar fugarul s-a făcut nevăzut după ce și-a abandonat mașina

Un echipaj al Biroului Rutier a oprit duminică pe bulevardul Gării un autoturism înmatriculat în Polonia. Şoferul a pretins că nu are actele asupra sa; când polițiștii i-au cerut să coboare pentru a-l testa cu aparatul etilotest, a demarat în trombă, cu maşina de poliţie pe urmele lui.
Polițiștii l-au urmărit un sfert de oră pe mai multe străzi din Tractoru dar fugarul s-a făcut nevăzut după ce și-a abandonat mașina.

„Colegii noștri l-au urmărit pe parcursul a 15 minute pe mai multe străzi din cartierul Tractoru; într-una dintre intersecții acesta chiar a acroșat o mașină aflată în trafic după care a abandonat autoturismul în dreptul imobilului cu nr 15 de pe strada General Mociulschi Colegii noștri au întreprins toate măsurile de verificare a autoturismului acesta fiind în prezent indisponibilizat în curtea Inspectoratului Județean Brașov”, spune agent șef Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

În urma verificărilor efectuate cu ajutorul unor parteneri internaționali, polițiștii au stabilit că numărul de înmatriculare al autoturismului abandonat figurează în bazele de date ca fiind atribuit altui autovehicul.

Prin urmare, se fac cercetări și pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, cu număr fals dar şi pentru a se stabili dacă mașina era furată. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea fugarului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.