OAMENI BUNI, NU-I MAI VOTATI PE ASTIA ! VA MINT IN CONTINUARE...

OAMENI BUNI, NU-I MAI VOTATI PE ASTIA ! VA MINT IN CONTINUARE !!

1 901
In vreme ce la Brasov parlamentarii locali isi dau ghionturi si isi pun piedici unul altuia, indiferent de „subiect” prin alte parti ei chiar colaboreaza la Bucuresti pentru rezolvarea problemelor comunitatii! Nu si la Brasov unde, cu sau fara MINCIUNILE lui Cancescu, Scripcaru, Popa, ori Nitza – care sughitza! – s-a ales praful de singura investitie – AEROPORTUL – care era cu adevarat importanta !! Si de vreo 6-7 ani ni se tot promite… Prin alte judete, este mai „simplu”: se actioneaza in comun.
Iata inca un exemplu:
Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica
, a anunţat, vineri seara, într-o conferinţă de presă, că, la insistentele autoritatilor locale, Aeroportul internaţional Baia Mare va beneficia de fondurile necesare modernizarii si extinderii pistei.Cred că săptămâna viitoare putem semna contractul de finanţare a Aeroportului internaţional Baia Mare. Cred că ne-am specializat în finanţarea de lucrări pentru aeroporturi, iar cu puţin timp înainte am semnat contractul pentru Aeroporturile Satu Mare şi Tulcea.AVION DE HARTIE
Am deblocat problemele care existau la aeroportul din Suceava , sper ca şi la Aeroportul internaţional Baia Mare să se finalizeze lucrările contractului de finanţare, chiar dacă lucrările pe partea de execuţie se află în procedură de contestaţie.
Săptămâna viitoare urmează un răspuns în instanţă şi sper să se şi finalizeze lucrările, ca din 2016 să beneficiem de alte fonduri (…) ca orice investiţie într-un aeroport, indiferent de orice zonă a ţării unde se află, indiferent de disputele politice pe un asemenea subiect, eu, personal, consider că orice investiţie în acest domeniu poate genera creştere economică pentru zona în care se află
, a afirmat Marius Nica.
În aceeaşi conferinţă, senatorul maramuresan Sorin Bota (PSD) a apreciat că,  Aeroportul internaţional Baia Mare va deveni unul dintre principalele puncte de cargo din Transilvania.
Col. N. Darstaru

COMENTARII

  1. Adevarul este ca pe dl.Nitza il intereseaza doar sa ocupe posturi de ministru!
    Ori daca ,in calitate de ministru,nu faci nimic,ciar ca de btrasoveni te doare in cur,
    Si pe tine si psd-ul tau! Si asta de peste15 ani!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.