Oameni ai strazii, evacuati de politistii locali din Centrul Civic

Oameni ai strazii, evacuati de politistii locali din Centrul Civic

0 438

Mai multe persoane care isi improvizasera un adapost in vecinatatea unor containere de gunoi din spatele unor imobile din Centrul Civic au fost evacuate de echipele de interventie ale Politiei Locale. Locuitorii din zona s-au plans de scandalurile nocturne facute de oamenii fara adapost

Mai multe persoane care isi improvizasera un adapost in vecinatatea unor containere de gunoi din spatele unor imobile din Centrul Civic au fost evacuate de echipele de interventie ale Politiei Locale. Locuitorii din zona s-au plans de scandalurile nocturne facute de oamenii fara adapost dar si de faptul ca intreaga strada incepea sa se transforme intr-un focar de infectie. Aproape ca nu mai era loc pe strada din cauza saltelelor, cartoanelor si a celorlalte obiecte pe care le adunasera oamenii strazii.
Unul din administratorii blocurilor din zona unde au fost depistati oamenii strazii relateaza revoltat ce a fost nevoit sa suporte in ultima perioada.
Actiunea se inscrie in campania a in aceste saptamani de PolitLocala Brasov, care adesfasurat ati de depistare, monitorizare si luarea masurilor legale in cazul persoanelor care apeleaza la mila publica sau vagabondeaza pe strazile orasului.
De la inceputul anului, aproximativ 500 de persoane au fost amendate pentru cersetorie iar valoarea amenzilor trece de 130.000 de lei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.