O voce din PSD – dacă Iohannis nu este în stare sa...

O voce din PSD – dacă Iohannis nu este în stare sa medieze criza – să fie alegeri anticipate

0 45

MIhai Fifor, deputat PSD de Arad, cu mai multe funcții executive în guvernele social-democraților și fost purtător de cuvănt al partidului tpostează pe facebook o sinteză ce pare a fi un puncy de vedere al partidului fața de actuala criză provocată de USR-iștii lui Iohannis.
„PSD nu va susține din Parlament niciun guvern minoritar PNL-UDMR și nici unul format în jurul USR-Plus. PSD nu va sustine nici guvern minoritar PNL.
PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel. PSD nu va susține niciun guvern condus de PNL sau de USR+.
Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile sunt responsabile de criza pe care au creat-o. De aceea, PSD nu se va amesteca în acest circ penibil.
Iohannis ar fi trebui să țină cont de faptul că PSD a câștigat alegerile și să accepte propunerea PSD de premier în persoana doctorului Alexandru Rafila, care era cea mai potrivită pentru actualul context în care se află România.
Dacă Iohannis nu e în stare să își facă treaba de mediator, singura soluție este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare, așa cum spunea chiar Iohannis anul trecut, iar românii s-au lămurit cât de toxice sunt PNL și USR+ pentru întreaga societate.

‼️ Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găști au aruncat țara în haos. Iar Iohannis – artizanul acestui dezastru, doarme neîntors! Vă trageți de păr în fața camerelor! Vă maimuțăriți la tv încercând să păreți gravi în timp ce dați ultimatumuri și para-ultimatumuri! Ați transformat masa guvernului într-o tarabă a intereselor și ifoselor voastre!
Dar pentru țară ce faceți, incompetenților?!
Dar ultimatum-uri pentru a crește testarea și numărul de paturi la ATI când dați??? Chiar nu vă e rușine?!
Azi au murit încă 195 de oameni. Nu e niciun loc la ATI. Lumea moare de foame la propriu. Euro este 5 lei. Agricultura e la pământ. Ați depășit viteza luminii la împrumuturi. De 4 luni nu faceți decât să vă împărțiți funcții și bani.
România se scufundă și voi continuați să vă bateți pe ciolan! Opriți-vă, ticalosi fara suflet”!Mihai Fifor

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.