O tanara i-a transmis un mesaj emotionant presedintelui Romaniei! Cuvintele sale sunt...

O tanara i-a transmis un mesaj emotionant presedintelui Romaniei! Cuvintele sale sunt emotionante, dar in acelasi timp extrem de dure.

0 415
O tanara i-a transmis un mesaj emotionant presedintelui Romaniei! Cuvintele sale sunt emotionante, dar in acelasi timp extrem de dure. Imediat ce aceasta scrisoare a devenit virala, tanara a primit si un mesaj de la Klaus Iohannis. 

„Draga Klaus Iohannis,
Ce mai faci? Sa stii ca tara ta, oamenii tai nu sunt bine. Avem zeci de morti, ascunsi sau nu. Sute de raniti, in stare critica sau stabila. Arsi, intoxicati cu fum si substante toxice, calcati in picioare. Tu ce mai zici? Voi sunteti bine?
Acum fix 1 an am iesit in strada si am inghetat pentru presedinte, pentru tine. Am mers kilometri pe jos, am purtat pe rand o pereche de manusi, aproape lesinati de sete. Cu copiii pe umeri si cu sufletul in manusi. Ne-am unit pentru ca aveam speranta, Klaus.proteste_in_bucuresti_d_28
Sa stii ca in noiembrie 2014 ne-au inconjurat jandarmii, au aruncat cu gaze in noi, ne-au bruiat reteaua de telefonie si ne-au blocat in piateta Regelui. Da, pe Kiseleff unde te dadeai tu cu bicicleta ca sa ne castigi voturile. Si da, da, fara coloana oficiala. Si stii Klaus de ce am inghitit toate astea? Pentru libertate, Klaus. Dreptate. Civilizatie. Normalitate. Romania lucrului bine facut.
Si ce-am primit, Klaus? Ce-ai facut?
Ne-au ars prietenii in cluburi ingropate sub praf de spaga si coruptie. Si stii ce Klaus, stii ce e mai nasol? Ne omori prietenii, parintii si copiii. Si odata cu ei ne omori si speranta.
Unde e Lucrul Bine Facut din Romania?
Cum de ajunge, draga Klaus, o ambulanta dupa 20 minute la locul unui carnagiu?
Cum ii lasi Klaus pe Ponta si Oprea sa joace sarabanda pe mormintele oamenilor si pe speranta noastra?
Cum ii lasi Klaus sa faca o catedrala mai mare decat mall-urile cand noi n-avem medici, spitale, medicamente?
Alo, Klaus, ne auzi? 2015-11-3-20554731-0-miting-bucuresti m
Suntem noi, fraierii care te-am pus acolo.
Ne mor oamenii, Klaus. Ne moare speranta. Fa ceva”
, a scris Claudia pe pagina sa de Facebook.
Raspunsul presedintelui nu a intarziat sa apara.
„Sunt impresionat de manifestarile din aceasta seara. Este o miscare de strada, care vine din dorinta oamenilor de a le fi respectate conditia si demnitatea. Am inteles ca se cere si se asteapta, pe buna dreptate, ca cineva sa-si asume raspunderea politica. Urmatorul pas trebuie sa fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revolta”, a raspuns Klaus Iohannis.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.