O societate bazată pe teroare şi neîncredere, un fel de puşcărie!

O societate bazată pe teroare şi neîncredere, un fel de puşcărie!

0 100

Acesta este modelul de societate al Noii Ordini Mondiale, pe care Elitele globale intenţionează să îl impună întregii planete.

Elitele globale au o agendă. Ei vor instaura Noua Ordine Mondială, înrobindu-i o dată pentru totdeauna pe cei care vor supravieţui.
Când veţi înțelege ce fac globaliștii – veți dori să cultivaţi dragostea între oameni.
Mulţi oameni superficiali şi naivi încă mai cred că scenariul unei Noi Ordini Mondiale este doar o scorneală recentă a unor paranoici obsedaţi de teoriile conspiraţiei. În realitate lucrurile se desfăşoară chiar sub ochii noştri fără ca măcar să băgăm de seamă, deoarece suntem preocupaţi mai mult de divertisment şi mărunţişurile cotidiene.

Multă lume se întreabă cine sunt cei care pun la cale dominaţia globală şi instaurarea unui Guvern Mondial. Este vorba de o societate secretă, care unelteşte de mii de ani să înrobească omenirea şi care e infiltrată în toată lumea, în toate instituţiile şi poziţiile-cheie ale societăţii.
Ei nu sunt nici de dreapta şi nici de stânga, dar folosesc toate instituţiile pentru scopurile lor. Sunt membri ai unei sau altei organizaţii, dar numai cu scopul de a îngreuna orice investigaţie.
Aceşti oameni mai sunt numiţi în cercurile lor „guvern din umbră”. – „Organizaţiile secrete şi puterea lor în Secolul XX”

dantanasescu. ro
România ocupată de puteri străine

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.