O seara speciala la Opera Brasov

O seara speciala la Opera Brasov

0 86

Sambata, 23 februarie 2008, ora 18.30, Opera Brasov va invita la o seara speciala. In Sala Operei, artistii institutiei brasovene va vor oferi o capodopera a genului: „Don Pasquale”, opera de G. Donizetti


?


Povestea lui Don Pasquale


Poate fi o victorie a vietii asupra incercarii stupide a unui batran bogat si zgarcit, de a se casatori, opunandu-se astfel implinirii fericirii unor tineri indragostiti. La cei 70 de ani, Don Pasquale isi doreste ce nu merita: o tanara angelica sa-i fie sotie. Dar se stie… ce este in afara legilor naturii, poate sa devina tragic sau comic. Arii memorabile, duete inefabile, coruri greu de egalat, in inovatii regizorale semnate de Cristian? Mihailescu. Scenografia rastoarna uzantele, prin aducerea in scena, a unor elemente inedite: o fantana arteziana reala si o statuie „vie”.


?


In distributie: Dan Popescu, Nicoleta Chirila,? Mihai Irimia (debut), Bogdan Zahariea (Opera Nationala Romana Iasi), Aurel Aron, Ramona Mezei.


Dirijor: Dorel Munteanu


Regia: Cristian Mihailescu


Participa corul si orchestra Operei Brasov.


Biletele se vand la sediul Operei din str. Bisericii Romane nr. 51,? tel. 0268-419380 si la Agentia Operei din str. G. Baritiu nr. 20, tel. 0268-471889. Pret bilete: 15, 10 lei, 5 lei pentru elevi, studenti si pensionari.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.