O saptamana la munte Program special septembrie-decembrie

O saptamana la munte
Program special septembrie-decembrie

0 88

Organizatiile patronale din turism au lansat pentru perioada septembrie-decembrie 2010, programul turistic „O saptamana la munte”, preturile fiind situate intre 158 si 358 lei pentru un sejur de cinci nopti.
In conditiile in care tot mai multi romani sunt afectati de criza economica, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc /FPTR/ si ANAT considera ca turistii romani trebuie sa fie incurajati sa-si petreaca vacantele in Romania in conditii cat mai avantajoase.
„Scopul nostru este facililitarea dreptului la odihna a unui numar cat mai mare de turisti, o mai mare accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru turistii romani printr-o oferta speciala, cu tarife avantajoase si o utilizare mai eficienta a capacitatilor hoteliere din Romania”, a sustinut Daniel Vasilescu, presedinte FPTR, intr-un comunicat de presa.
Ca urmare a rezultatelor favorabile obtinute prin programul „O saptamana la munte” din editiile anterioare, patronatele din turism continua aceasta initiativa si lanseaza programul similar pentru perioada septembrie – decembrie 2010, acesta fiind promovat de FPTR impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in cadrul campaniei „Turist in Romania” si face parte si din Campania ”Vacanta in tara mea”, derulata si promovata de ANAT, prin agentiile de turism membre.
Pentru a beneficia de tarifele speciale, durata sejurului trebuie sa fie de 5 nopti, incepand duminica si terminand vinerea, in perioada septembrie-decembrie 2010 (cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi si cu alte date de intrare in intervalul stabilit). In program nu se comercializeaza camere in regim de single si nu se valorifica partaje.
Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopti, fara servicii de masa, sunt la hotel, vila, pensiune, cabana de 2 stele de 158 lei/sejur, la hotel, vila, pensiune, cabana de 3 stele de 258 lei/sejur, iar la hotel, vila, pensiune de patru stele de 358 lei/ sejur.
Pana in prezent, in acest program s-au inscris 48 societati hoteliere din zona montana, care au pus la dispozitie peste 2970 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele 15 serii, circa 45.000 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte la tarife atat de avantajoase. Locurile pentru aceste hoteluri au fost puse deja in vanzare in agentiile de turism membre ANAT.Pe site-urile www.fptr.org si www.anat.ro vor fi anuntate hotelurile si agentiile care deruleaza acest program.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.