O RUSINE: biscuiti tziganesti INVELITI CU ambalaj TRICOLOR !

O RUSINE: biscuiti tziganesti INVELITI CU ambalaj TRICOLOR !

0 759
Brandul de biscuiți sandwich Eugenia a intrat în oferta de produse vândute pe „Amazon”, unul dintre cei mai mari retaileri online din lume. Astfel, cunoscuții biscuiți romanesti  Eugenia pot fi cumpărați online, din orice colț al lumii, iar livrările sunt făcute într-o singură zi de la plasarea comenzii. Dar nu si in Romania.
La noi, periodic pe micul ecran apare o reclama de biscuiti stupida si defaimatoare la adresa tarii, a poporului roman si a tricolorului… cu care se „inveleste”, tipic tziganeste, respectiva imitatie de Eugenia. Reclama aceasta grotesca, ce apare periodic,la ore de varf pe la diverse televiziuni, se refera tot un fel de biscuiti. Dar care se numesc pur si simplu „rom” si denumirea aceasta este scrisa ofensator pe tricolor si rostita cu gura plina de o voce vulgara.
“Românii au o relație specială cu brandul Eugenia.
Pentru mulți, înseamnă gustul copilăriei, al anilor de studenție sau, dacă nu mai locuiesc în România, înseamnă ideea de acasă. De aceea, nu am fost foarte surprinși să vedem succesul uriaș pe care l-am avut în vânzările externe în momentul în care biscuiții au devenit disponibili pe platformele marilor retaileri online internaționali, precum Amazon”, au declarat reprezentanții companiei care produce Eugenia.dobrogea Grup.
Compania producătoare a biscuiților Eugenia, vinde pe piețele externe din 2007, țările cu cele mai mari comenzi fiind Spania, Italia, Marea Britanie, SUA, Canada și Germania, acolo unde, de altfel, se găsesc și cele mai extinse comunități de români.
În prezent, aproximativ 9% din producția anuală de Eugenia merge către export. Eugenia este un brand românesc vechi de peste 60 de ani. Iar acum, se pare, vrea sa-i ia locul o denumire tziganeasca de biscuiti…
Lasati numele tarii si tricolorul in pace, ma golanilor. Lege interzice convertirea in reclame publicitare a denumirilor de tara, a tricolorului si a denumirilor geografice traditionale!
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.