O remiza cat o calificare

O remiza cat o calificare

0 54

Prima reprezentativa de handbal feminin a Romaniei a reusit sa se calificie in optimile Campionatului Mondial din Brazilia, dupa ce a remizat, scor 28-28 (13-12), cu selectionata Japoniei, in grupa C a competiţiei.

Tricolorele au avut serios de furca in prima repriza a meciului cu Japonia. Avand talie mica, niponele au imprimat un ritm rapid, cu pase in viteza si repliere excelenta, iar in aparare au fost avansate, incurcand planurile ofensive ale Romaniei.

Jucatoarele noastre s-au complicat in multe faze, cu joc aglomerat la 9 metri, dar parca fara curaj de a arunca la poarta. Doar Carmen Amariei a reusit sa marcheze de trei ori de la distanta, peste apararea japoneza, in timp ce Valentina Ardean Elisei a fost principalul pericol de pe extrema (4 goluri). Dupa 30 de minute, 13-12, meciul fiind echilibrat in cea mai mare parte ÅŸi chiar cu Japonia la conducere (3-4 si 11-12).

Pentru Romania au marcat urmatoarele jucatoare: Elisei Ardean 9 goluri, Chintoan 4, Amariei 4, Bradeanu 3, Chirila 3, Nechita 2, Varzaru 2, Babeanu 1

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.