O posibila mușamalizare a unui accident rutier cu doi morți, cu ex...

O posibila mușamalizare a unui accident rutier cu doi morți, cu ex liberalul Daniel Chițoiu implicat!

0 119

Eu sunt Velea – Cotovelea/ eram mic/nu stiu nimic…
Acu-s Mare/din nascare! Si alte defecte?/ N-are…

Accidentul fostului ministru al Economiei, Daniel Chițoiu, a creat foarte multe speculații în presă. Astfel, oamenii legii sunt bănuiți că ar vrea să îl acopere pe Chițoiu, cel care ar fi de vină pentru accidentul care a avut loc joi în comuna argeșeană Zamfirești și în urma căruia au murit doi oameni.
Posibila mușamalizare a cazului ar putea fi dată de faptul că Daniel Chițoiu este nimeni altul decât nașul de cununie al fetei actualului ministru de Interne, Marcel Vela.

Ministrul Marcel Vela, prima reacție după accidentul în care a fost implicat nașul fetei sale, Daniel Chițoiu

 Ministrul de Interne Marcel Vela a avut o primă reacție cu privire la acest subiect. „Într-adevar dl. Chițoiu a cununat-o pe fiica mea în 2012 cand eram colegi în PNL. După care drumurile noastre s-au despărțit, eu am ramas în PNL, dl Chițoiu în ALDE. Eu sunt ministru de 2 luni și am dat dovada că sunt ministru normal.”

El a enumerat și motivele pentru care nu va interveni în această situație:„Eu vă spun că nu fac nicio intervenție pentru nimeni, absolut nimeni din trei motive:

1. De moralitate și corectitudine. Nu se face așa ceva. Dacă vrei să fii ministru normal, nu faci așa ceva și nici nu este corect.
2. Juridic. Motivul juridic ține de faptul că acest dosar este instrumentat de un procuror.
3. Motiv tehnic. Este imposibil ca un ministru să intervină la specialiștii tehnici care fac expertiza”, a declarat Marcel Velea.

De unde au pornit dubiile cu privire la accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu :  Din primele informații, se anunțase că victima din accident, șoferul în vârstă de 82 de ani al Loganului, ar fi fost de vină pentru accident întrucât i s-a făcut rău la volan și a intrat pe contasens. Însă martorii susțin că cel care a intrat pe sens opus ar fi chiar fostul ministru al Finanțelor Publice, Daniel Chițoiu. Acesta a fost internat la Spitalul Floreasca, având mai multe coaste rupte. Cu toate acestea, din imaginile prezentate în momentul accidentului, membrul ALDE părea a fi în regulă , chiar pe propriile picioare.

accident-arges-daniel-chitoiu
Foto: ziarulargesul.ro

Dosar penal pentru ucidere din culpă pentru Daniel Chițoiu, după accidentul rutier de joi

Anchetatorii au conturat o primă ipoteză în cazul accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu, în urma căruia au murit două persoane. Mașina condusă de secretarul general ALDE ar fi pătruns pe contrasens. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, vineri, că imediat după producerea accidentului au existat declarații verbale contradictorii, potrivit Mediafax.
În plus, poziția mașinilor nu conducea către o ipoteză clară asupra vinovăției.
Mergând pe firul evenimentului, anchetatorii, spun surse judiciare, au ajuns la o primă concluzie, și anume că Daniel Chițoiu, care era singur în mașină, ar fi pătruns pe contrasens.
Deocamdată, aceasta este doar o ipoteză preliminară, cu exactitate se va afla totul în urma expertizelor dispuse în acest caz.
A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

* * *

Cei de la stiridebanat.ro transmiteau în noiembrie 2012 că la nunta fetei lui Vela, la care naș a fost Daniel Chițoiu, au fost prezenți mai mulți dintre mai marii partidului, printre care și Crin Antonescu  care i-a cântat la nuntă… impreuna cu artistul Marcel Pavel.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.