O persoană de la DGRFP Brașov a fost confirmată cu Covid 19

O persoană de la DGRFP Brașov a fost confirmată cu Covid 19

0 91

Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat în cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Brașov – Trezoreria Brașov, care a fost comunicat și Direcției de Sănătate Publică. Precizăm că funcționarul în cauză nu desfãșura activitate cu publicul.

Au fost dispuse, ca măsuri imediate, dezinfecția tuturor spațiilor din cadrul DGRFP Brașov, izolarea la domiciliu a angajaților care au avut contact cu persoana diagnosticată pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricăror mãsuri pentru limitarea rãspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19).
Conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscalã urmărește cu atenție evoluția situației actuale și întreprinde toate mãsurile necesare astfel încât atât contribuabilii, cât și angajații, sã fie în siguranță în unitãțile fiscale.

Reamintim contribuabililor cã obligațiile fiscale se pot îndeplini utilizând metode de comunicare la distanțã prin intermediul Spatiului Privat Virtual (pentru depunerea declarațiilor și obținerea de informații), iar plata poate fi efectuatã prin internet banking sau ghiseul.ro.

Informații generale în domeniul fiscal și IT puteți obține prin apelarea Call-center-ului, la numãrul de telefon 031.403.91.60.

Contribuabilii care nu sunt  înrolați în Spațiul Privat Virtual pot utiliza Formularul de contact, de pe site-ul Agenției pentru a obține informații generale în domeniul fiscal și IT.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.